tiistai 22. tammikuuta 2013

Hyvää yötä!

Elämä on kuin sädekehä, josta lähtee säteitä ja linjoja joka suuntaan. Hyvä jos tasaisesti joka suuntaan.

Usein pohditaan mikä elämisessä on parasta? Ainahan sitä pyrkii jotain sanomaan, jos kysytään, mutta usein myös ilman yhtä ei olisi toista jne. Tiedät varmaan.

Näin illalla kirjoittaessa tuntee luissa ja ytimissä, että tärkeää on:

- nukkuminen!

Lähes joka aamu kysyn tytöltä: Nukuitko hyvin? Ja aina kuulen kuiskauksen: N u k u i n. Hän puhuu yleensä kuiskaten, sen minkä vastaa. Mies kertoo heräämiset ja valvomiset. Se on jo sitten toinen juttu. 

Toiset ihmiset eivät kertakaikkiaan tarvitse niin paljon yöllä unta, mutta tarvitsevat päivänokoset, ilman niitä eivät pärjää! Itse nukun tosi hyvin. Luojan lahjaksi sitäkinhän on sanottu - kun nukkuu hyvin - hyvät unenlahjat... 

Monet konstit on unensaamiseksi. Toinen ei voi juoda kahvia illalla tai jos juo; valvoo. Mutta onpa se niinkin, että iltakahvit toiselle antaa kumman hyvät unet! Ota siitä sitten selvää. Joku juo lasin viiniä ja toinen maitokaakaon. Joku syö, ja toinen ei saa unta jos syö!

Toivon, että sinä nukut hyvin - kuin lintunen kodossaan tai kuin vauva kehdossaan tai kuin hyvän päivän jälkeen kuka tahansa väsynyt ihminen! 

Taidankin tässä mennä nukkumaan! Tällä hetkellä elämässä on tärkeintä nukkuminen. Ja maapallo pyörii. Pimeä siirtyy tasaisesti eri puolille maailmaa. 

Sweet dreams!Nuku hyvin, palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!