perjantai 15. helmikuuta 2013

Hyvää viikonloppua!

Viikonloppu on käsillä. Flunssa yrittää tulla päälleen. Otan vitamiineja ja kookosöljyä. Juon mustaherkkamehua ja teen kaikki konstit taudin estämiseksi. Nyt ollaan vaiheessa: nenä on tukossa ja niistättää. Näissä kausitaudeissa on aina se hyvä puoli, että varmasti ne menee ajallaan ohi. Aika moni ihminen tässä lähipiirissä on ollut vaikka missä taudissa, ja ei ole tarttunut, mutta nyt... no katsotaan.

Viikonlopun piristykseksi voi kuunnella 47 minuuttia amerikkalaisia hartaita ja reippaita virsiä ja sen sorttista musiikkia. Tässä linkki, eikä ole vanhakaan vaan alle vuosi sitten koneelle laitettu.


Tulen aina hyvälle mielelle näistä kirkkokonserteista, varsinkin kun a) tällaista ei Suomessa ole b) laulut/virret ovat osin tuttujakin c) hyvinkin puhuttelevia, jos englannin kieli edes jonkin verran hallussa d) voi kuunnella vaikka ei osaisikaan englantia. Hyviä hetkiä!

Tämän myötä. Oikein hyvää viikonloppua sinulle hyvä lukija!

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti flunssa ei nyt iske! Olen juuri pääsemässä eroon flunssan jälkeisestä jälkitaudista.
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Yaelian, se vaan tuli. Ei kuumetta, onneksi, väsyttävä vaan. Montahan flunssaa ihminen eläissään sairastaa? Mies puolestaan on aina terve ehkä häntä auttaa karppaaminen. Tiedä häntä. Hyvää viikonloppua! t. Kaisa

   Poista
 2. Terveisiä työpaikalta, toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan kamala. Kiitos Johanna, eiköhän tämä tästä...

   Poista
 3. Flunssankulku meni näin: paleli, aivastutti tavattomasti, pää lähes sumeni, niistämiseen meni viisi rullaa (!) jotain pehmeää lambia vai bambia, söin buranaa ja lopulta antibiootteja, keuhkot kipeytyivät ja menivät räästä tukkoon ja koski, yskitti, jalkoja särki, päätä särki, kuumetta ei pahemmin noussut vaikka olin pelit seis, join kaksi litraa tiiviste mustaherukkamehua kuumana ja kylmänä, en jaksanut edes lukea tai katsoa tv:tä! Joka päivä ajattelin, että huomenna on parempi muttei ihan heti ollut. Nyt 17 päivää myöhemmin tuntuu, että ehkä tästä sitten on päästy! - Tämä kaikki vaan niille, jotka sairastuvat, vertaistukea hymynpilke silmissä. Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihan hurja juttu! Flunssa tuli uudelleen 5.3. särki kaikkia lihaksia, nokka valui, kurkku oli kipeä, yöt oli tosi ikäviä, mutta sain nukuttua. Sinittelin töissä. Illalla pidin jalkoja ja käsiä piparminttu vedessä. Kuumassa ja rukoilin että paranisin. No huh huh! Siis 15.2.-10.3. Kolme viikkoa! Yleensähän se on 3 - 4 päivää! Tämä edelleen tiedoksi talven 2013 flunssasta. Kyllä siitä sitten lopulta paranee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!