perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantai - Lintukoto -päivä

Jos ei keksi muuta lukemista niin aina voi surffata Lintukoto -nimiselle sivustolle, jossa on arki-infoa laidasta laitaan. Onpa siellä testejäkin ja monta mielenkiintoista asiaa.

Selvisi, että juuri tänään on mm.
- koiranulkoiluttamispäivä oikein erityisesti,
- ole nöyrä -päivä,
- kansainvälinen kiusaamisen vastainen -päivä jne.

Päivän pituus on tänään 9 tuntia 56 minuuttia. Loput iltaa ja yötä!

16 vuotta sitten tiedemiehet ilmoittivat kloonanneensa Dolly-lampaan!

Ihmettelyä riittää niin menneessä kuin tämän hetkisessäkin. Katsottiin muuten Timo Soinin esiintyminen BBC:n HardTalk -ohjelmassa. KovaaPuhetta -nimisessä englantilaisessa puheohjelmassa.

Ohjelmassa toimittaja laittoi Timo Soinin koville. Mies sanoi, että nyt Timppa on telkkarissa. Kuka Timppa? No, se sun Siwa Timppa. Viime kesänä juttelin Parikkalan Siwassa Soinin kanssa. Oltiin kassalla samaan aikaan. Soinin perhe oli menossa kesälomalle. Parikkala pysähdyspaikkana oli  tuttu. Kehuin viereistä Karpalo ravintolaa hyvästä ruuasta ja kuin myös hän. Senkin selitti mitä he olivat syöneet ja hyvää oli ollut. Nyt siellä jossain Lontoon studiossa Timo Soini laitettiin koville ja eikä suotta.

Olen ihan samaa mieltä kuin toimittaja, että jos on julkean, julkisen rasisti puheiltaan, silloin pitää puolueenjohtajan ryhtyä toimeen. Suomen ei tulisi olla rasistinen maa, niin olen aina ajatellut. Vaikka rasismiahan on joka puolella maailmaa, mutta silti yleistyksiin ei pidä lähteä, jos kyseessä on joku tietty tapahtuma. - Loppujen lopuksi oli mukava todeta, että Soinilla ei ole suuremmin vaikeuksia ainakaan englannin kielen kanssa. Ja puhuttiinhan siinä muustakin. Vaikka täydeltä laidalta vain negatiivisista asioista, joita on ilmennyt. Mutta sitä se politiikka on KovaaPuhetta! Se ohjelma pitäisi lähettää myös tekstitettynä Suomessa, niin sitten arviointi voisi alkaa. Olisipa kansanradiossakin seuraavat viikot puhumista ja ihmeteltävää. Ehkä. Puolesta ja vastaan!

Näine aatoksine oikein mukavaa viikonloppua sinulle hyvä lukija!

Voi hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!