lauantai 18. toukokuuta 2013

Huomenna on kesä!

Nyt se sitten tulee. On lämmintä ja puut ylihiirenkorvien. Satoi ja ukkosti. Tänä yönä se sitten tulee... kesä 2013...tervetuloa!

Läheisessä puussa lauloi mustarastas koko iltapäivän ja illan. Selitti kai paremmalle puoliskolleen kaiken mahdollisen mitä vielä pitää tehdä. Jostain kauempaa se toinen vastaili harvakseltaan...kyllä kulta, juu juu tehdään tehdään, mennään mennään, tiedän tiedän, ole sinä vaan nyt rauhassa siellä tulossa ollaan...ja tämän videonpätkän jälkeen se laulaja sitten lähti, lensi viistosti alas. Alkoi tullakin  jo pimeää...


Mukavaa viikonloppua!

p.s. illan päätteeksi katsottiin elokuva...ranskalainen - Koskemattomat. vuodelta 2011 - se oli tosi hyvä!

Tosi tapahtumiin perustuva 

4 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, nyt on KESÄ!:) Viime vuonna muistan tehneeni sen virheen että vain odotin ja odotin kesää. Vaikka oli kesäkuu jo pitkällä, niin vain odottelin milloin se kesä tulee. Ja huomaamatta se olikin mennyt, sillä eihän viime kesänä ollut kovinkaan aurinkoista. Nyt olen päättänyt jo keväällä etten tee samaa virhettä vaikka olisi millainen keli tahansa. Nyt kesäni on virallisesti alkanut jo toukokuun puolivälissä ja uskon sen jatkuvan täydellisenä läpi koko kesän ;)

  Katsoimme tuon saman elokuvan muutama viikko sitten ja kuten sanoit, se oli hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonneli, totta viime kesää ei oikein kunnolla tullutkaan ainakaan tänne Helsinkiin. Itä-Suomessa pääsin helteen makuun muutamiksi päiviksi. Toivotaan tosiaan että tämä kesä olisi hyvä ja järvivedet lämpimiä jne. - Elokuvassa oli monia tosi hyviä kohtauksia, olisipa meillä kaikilla ihmisillä joku joka välitäisi niin aidosti. Ihan Oscar-tason filmi!

   Poista
 2. Mahtavaa:) Pitkän talven jälkeen ansaittekin kunnon kesän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kyllä ja tänä aamuna pääskysparvi teki kierroksia yläpuolella kun istuin aamukahvilla parvekkeella...kesä siis tuli!

   Poista

Kiitos kommentistasi!