perjantai 21. kesäkuuta 2013

Sosiaalista lomaa...hauskat jussit!

Vaikka olen ollut kotona, ajoittain on ollut aivan oikean loman tuntua! On ollut kaunis ilma. On tullut syötyä jäätelöä tavallista enemmän, ja ennen kaikkea on tullut käytyä ulkona syömässä.

Perhe-elämä näivettää kyllä sopivan selkeästi ravintolasyömiset minimiin, mutta poikkeuksellisesti tällä viikolla söimme kaksi kertaa ravintolassa! Lounaan ravintola Mange Sudissa, joka on tosi hyvä ravintola. Tosin hyvin askeettinen. Ehkä siellä jäljitellään välimerellistä tunnelmaa, mutta vaikeaa se on, kun henkilökunta on kuitenkin suomalaista jössikkää. Tämän sanon ihan lämmöllä vaan.  Ja eilen lounastimme ravintola Teatterissa, joka oli kerrassaan mainio. Siellä oli kaikki tunnelmat saman katon alla. Kiitos hyvää myös!

Viikko on tuntunut poikkeuksellisen erilaiselta, koska liityin siihen yli 2 miljoonan suomalaisen joukkoon - Facebookiin. Vaan niin merkillinen paikka se on, kun siellä on jo lähes kaikki yritykset ja yhteisöt. Tykkäämässä! Käy tykkäämässä meitä! Ja kommentoimassa. Päivittämässä itseään, kuten joku sanoi, ettei koko ajan jaksa päivittää itseään. Jos et ole vielä nähnyt sitä elokuvaa tämän naamakirjan perustajasta, niin suosittelen, kannattaa katsoa. Social network on leffan nimi. Saa suomeksi tekstitettynä.

Monenlaiset hyvät asiat ja uutiset ovat värittäneet viikkoamme, että hyvin kiitollinen saan taaskin olla. Tosin elämä on myötä- ja myötämäkeä tai vasta- ja vastamäkeä, riippuu mistä suunnasta asioita katsoo.

Ja ennen kaikkea - Genom allt:


Vietä ihana Juhannus! - Rakkautta kaikille aisteille...palataan taas!


1 kommentti:

  1. Blogini värit ja taustat ei nyt oikein rimmaa, mutta...antaa nyt vaan olla...ehkä vaihdan fonttia...ulkonakin paistaa aurinko, että kunhan tästä pääsen tekemään...terv. Kaisa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!