keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Huomenna on minun...

...viimeinen työpäivä kahdeksan kuukautta kestäneessä toimistosihteerin työssä. Mukava rupeama tämä on ollut. Siinä meni marraskuun tuiskut, joulun tienoot, tammikuun pitkät päivät, kovatkin pakkaset ja muutaman kerran junien odottelut, kevään odotus, kesän tulo, juhannus ja heinäkuun helteisiin tämä sitten päättyy!

...kahden vuoden työttömyyden jälkeen työssäkäynti tuntui tosi hyvältä...onneksi sattui mukava paikka, eihän se kaikilla niin aina ole...siis olen kiitollinen...aikansa kutakin...uutta henkilöä olenkin opettanut tehtävään, hän on nuori ja tyytyväinen paikasta...olen onnellinen hänen puolestaan...

...perjantaina olen taas työtön, mutta Tästähän on hyvä jatkaa! Eikä sitä koskaan tiedä...

Nopsajalka - Hyvää elämää!Hyvää loppuviikkoa ja aurinkoa! - Kuulumisiin - & kuuntele Nopsajalan Hyvää elämää jos räp-maistuu!

2 kommenttia:

  1. Vaikka töissä olikin kivaa, niin eihän sitä tiedä mitä uutta hauskaa sun elämään tulee työn tilalle :) Kun yksi ovi sulkeutuu niin uusi avautuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi & rohkaisusta Johanna! Nopsajalan Hyvää elämää -räppi tässä vaan mielessä soi...hyvää perjantaita sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!