maanantai 15. joulukuuta 2014

Kirjasto 10 - Library 10 Helsinki

Helsingin keskustan kirjasto on hyvä ja rauhallinen paikka rentoutua. Itse istuskelin kiikkutuolissa ja totesin, että kyllä maailma on muuttunut! Kiikkutuoli kirjastossa! Nettiyhteydet ja opiskelupöydät ovat jo tuttua, mutta nämä alla olevat eivät ehkä niin tavanomaisia. 

Mielenkiitoinen tuo Suvanto, hiljainen alue. Muutenhan nykyisin kirjastoissa saa jutella ja puhua kännykkään - että jos ihan hissukseen haluaa olla - sekin on mahdollista Suvanto-alueella. Siinä oli muuten vielä isot, laajat päivänvalolamput - siis ihan huippujuttu - ja näkyykin tuossa kuvassa yhdellä seinällä. Tämä kaikki rautatieaseman vieressä, entisessä pääpostitalossa. Aina ei tartte mennä shoppailemaan tai ravintolaan ties minne - voi mennä kirjastoon! Jos ei muuten niin tässä näin - ollos hyvä!

Kirjasto10 Helsinki 

Suvanto-alueen ohjeita, ei siis kuitenkaan
nukkumista tai ruokailua varten!
Suvanto
Suvanto - huom kengät pois!

Myös aikuinen voi istua lattialla ja voi ottaa
vähän rennommin...

Pianomusiikki hetket tekevät elämästä ihanan


...ja lähtiessä vielä kaffet samassa tasossa olevassa
kahvilassa - hyvältä näyttää

For my English speaking friends a brief summary; the photos I have taken in a library just next to the railway station in Helsinki city. It is nice place to relax. I guess one photo tells you more than words. But it is a very good place to visit if you happen to be in Helsinki. And I hope so! I hope to see you in Helsinki! 

Mukavaa oloa! Voi hyvin - palaillaan!