maanantai 8. syyskuuta 2014

Monenlaisia muuttoja!

Nyt me ollaan muutettu. Muutettiin nelosesta kakkoseen. Ja niinhän meitä olikin neljä. Nyt ollaan kahden. Mies ja minä. Eikä ole yhtään yksitoikkoista. Katsellaan toisiamme aamusta iltaan ja monet rutiinit, joita kuluneen vuosikymmenen aikana on häärätty, ihmetelty, naurettu ja huudettukin – ovat nyt taakse jääneitä asioita.

...tämä kuva näistä taloista v.1960-luvulta!
Ihmisellä on monta kohtaa elämässä, jolloin muutetaan. Sillä hetkellä asiat näkee jotakuinkin selkeämmin. - Tämä on nyt tätä , tokaistaan ja hymyillään.  - Älä sitten mene vahingoissa sinne vanhaan osoitteeseen! - Menin jo. – Niin minäkin! – Ja väärään rappuun – tuohon seuraavaan! – Niin minäkin! – Ei ole totta! – Nyt on oltava tarkkana.

kuva terve piste fi sivulta
Muuton, helteen ja tekemisen meiningissä kävi mielessä toisenkin lainen muutto. Sydän alkoi ilmoittaa, jotain josta en saanut selvää. Hei, sehän värisi kuin kännykkä! Äläppäs nyt läpätä niin paljon, väärällä tavalla. Ei tästä vielä niin pitkälle haluaisi muuttaa! Sisko sanoi, että niin hänelläkin, silloin kun oli vielä töissä, valitteli lääkärille ja lääkäri oli sanonut, että pitäähän sen läpättääkin. Piti seurata tilannetta ja muuttaa. Muuttoja on monenlaisia.

Kaiken kiireen ja arjen elämisen keskellä meillä on hyvä olla paikka järjestettynä myös taivaallisessa kodissa, Isän luona. Se onkin sitten iso muutto. Toivon, että siihen on vielä paljon aikaa – niin sinun kuin minunkin kohdalla. Se vaan tuli mieleen tästä muutosta ja siitä kun sydämen lyönnit olivat kummallisia. Tosin siihen tottui kuten helteeseenkin. Veden ja nesteiden juominen auttoi. 

...henkilökohtainen todistus
hurjapäiseltä kajakkimelojalta!
20 vuotta sitten sain elää sen ihanan päivän kun Jeesus tuli asumaan sydämeniin Pyhän Henkensä kautta – rytmihäiriöt pelottavat, mutta kuitenkaan ei yhtään, kun tietää, että Jeesus on lopullinen voittaja minunkin elämäni kohdalla. Tämän maallisen elämän jälkeen alkaa uusi elämä siellä jossain taivaassa  – niitä kuvauksia olen lukenut eri kirjoista – kuten Dr. Mary Nealin kirja Taivaaseen ja takaisin – luin sen englanniksi To Heaven and Back. Toivon, että ymmärrät mistä on kysymys.  Sinun elämällesi on hyvä suunnitelma. Itse ainakin yritän kysellä Jeesukselta mitä Hän haluaa elämältäni. Raamatun mukaan ihan kaiken!

Tämä naapurirappuun muutto sujui lopulta hyvin. Onni on todeta, että monet asiat tässä järjestelyjen tiimellyksessä ovat sujuneet hyvin. Kiitos Taivaan Isälle! Mutta – toivomme, että ihan kohta ei tarvitsisi muuttaa sillä sellaista rumbaa tämä on! Eikä tietystikään läheskään kaikki ole paikallaan, mutta toivottavasti jouluksi!

Voi hyvin!  

Ihanaa syksyä juuri Sinulle & meille kaikille! 

Toivon rauhaa maailmaan ja kaikenlaisen kärsimyksen vähenemistä!



4 kommenttia:

  1. Mukavaa että muutto sujui hyvin ja toivottavasti sydänkin voi hyvin. Samaanko taloon muutitte`?
    Ihanaa syksyä sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Sydän en tiedä miten se lopulta voi, mutta TV7 rukousohjelman yhteydessä koin jotenkin jotain parantumista, mutta kun ei ole tutkittu en tiedä muuta kuin että nyt on hyvä. - Joo sama taloyhtiö. Kivoja asuntoja ovat. Vanhanaikaisia. Terveisiä sinulle ja Bambille!

      Poista
    2. Sydänpäivillä Finlandia-talolla jututin kirurgia ja ylilääkäriä nimeä en muista, hän tuumas että ei saata olla sydänperäistä väpätystä ollenkaan vaan lihas vaan muuten reagoi...siltä hänestä tuntui mutta ei tietystikään ollut varma. Semmoista se on tämä ihmiselo. 60 kääntyi elämänmittarissa, että kaikenlaista väpätystä voi aina joskus olla. Toivottavasti mahdollisimman vähän. :) !

      Poista
  2. Nyt n. puolivuotta myöhemmin monet kokeet terv.keskus otti. Kaikki tulokset ovat erittäin hyvät. Kaikki. Ei mitään, sanoi lääkäri. - Itse tein huomion n. kk sitten että magnesiumin syönti teki / tekee tosi hyvää. Luulenpa että ratkaisunavaimet ovat purkissa :) Mukavaa oloa kaikille! Sydän pappaillen kohti vaaleja! 10.4.2015

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!