sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Talvi

Nyt se sitten tuli. En sitä niin suuresti odottanut, mutta perille pääsi. Talvi. Latasi lunta sinne ja tänne, kauniisti puitten oksille ja pientareille. Merkitsi joka kolon. Ja pikku lapset riemuitsevat tarhassa, repivät pulkkaa pikku nyppylää ylös ja vauhdilla alas. Eivät vuosien päästä usko näkemäänsä. Niin on pieni tuo mäki, mutta heille nyt iso - tarpeeksi iso. Voi sitä riemua! Melkein tekee mieli mukaan!

Autot jäi lumen alle. Kaivajia riittää. Ihmeesti ihmiset ovat silti ihan tyytyväisen oloisia. Tämä kun on nyt vasta päivä kuusi tai seitsemän! Siis Helsingin 2016 lumikinosten päivät! Ei olla kovin pitkällä vielä. Joskus lumet voi tulla vaikka lokakuussa! On siinä sitten kevään odottelua kerrakseen. Nyt voidaan jo alkaa etsiä kevään merkkejä. No, ei kai nyt sentään, mutta näillä mennään.

...pehmoista pumpulilunta, kaunista kuin mikä!

...tammikuun valoa...

...ilmeisesti auto ;) !
Toivon hyvää talvea. Vähän kolareita. Ei kuolemia kattolumia tiputtaville. Ei paleltumisia. Ei tyhmyyksiä millään muotoa eikä vahinkoja. Liikaa toivottu - vai? Mutta saahan sitä aina toivoa. Hyvää talvea. Sinulle ja minulle. Meille jokaiselle!

Voi hyvin! Siunausta. - Palaillaan taas!

1 kommentti:

  1. Alin kuva ei tältä talvelta, sorry, mutta on niin hauska. Tänään 12.1.2016 sataa sitten oikein kunnolla. Joten pian ollaan samassa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!