sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uuden blogin ensiaskeleet!

Hyvää uutta vuotta 2013!

Tammikuun alku on mahtavaa aikaa. Kaikki toivottavat toisilleen hyvää alkavaa uutta vuotta. Itselleen ja toisilleen - kaikkea hyvää! Siitä se sitten alamäki alkaa, voisi joku sanoa, mutta ei, toivotaan, että tämä vuosi olisi parempi kuin edellinen.

Pakkanen ja lumi pitävät meitä otteessaan seuraavat kaksi kuukautta, mutta sitten taas saadaankin odotella niitä kevään merkkejä. Neljä vuoden aikaa on lopulta ihan mahtava asia. Moni haaveilee tropiikin lämmöstä, mutta ehkäpä sitä lämpöä ei kuitenkaan ihan ilmaiseksi saa. Ehkä siinä on omat kääntöpuolensa kuten tässä kylmässäkin.

Siispä moni on ruvennutkin muuttolinnuksi - talvet etelän lämmössä ja kesät Suomen suvessa. - Katsotaan kuinka bloginpitäjälle käy. Haaveitahan saa olla. Mutta tiedän, että ei siellä etelässäkään kaikki asiat aina niin kivaa ole. Samat flunssat, vatsataudit. Hiekkamyrskyt. Sateet ja kosteat huoneistot.

Mutta eipäs olla negatiivisia. - Pöydällä pyörii jostain ilmaiskirjana saatu Tommy Hellstenin Elämän paradoksit. Takakannen teksti "Oivaltavat paradoksit opettavat, kuinka ihminen voi löytää itsensä ja elämän mielekkyyden." - Paradoksihan tarkoittaa järjenvastaista ristiriitaa, kaksi vastakkaista asiaa johtaa samaan lopputulokseen. Hellsten lienee kantapään kautta oppinut yhtä sun toista. Jos et ole lukenut hänen kirjojaan, suosittelen. Niistä saa varsin paljon hyviä oivalluksia.

Sumasummarum: suomalainen pärjää Suomen kylmyydessä hyvin, mutta etelän kylmyydessä voi jopa turhautua ja alkaa kaivata sitä oikeaa talvea! Siispä nyt on hyvä, on lunta ja pakkasta - sisällä lämmintä, saunaa, takkatulta tai ties mitä lämmikettä!

Olkoon tämä oikein hyvä vuosi!

Palaillaan - onhan nyt taas blogi, johon palata! Kommentisi ovat tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!