perjantai 18. lokakuuta 2013

Jos olisin evankelista pitäisin vaikka tämmöisen puheen...!

Jokainen päivä on pelastuksen päivä!

Herra sanoo sanassaan, että joka uskoo Häneen ei ikinä huku, ei joudu kadotukseen ja on saava osakseen ikuisen elämän Jumalan, Isän luona Taivaassa.

Tunnetko sinä Jeesuksen? Onko sinulle Jeesus rakas? Tiedät varmaan kuka Hän on, mutta tunnetko Hänet?

Evankeliumit puhuvat kauttaaltaan aiheesta kuka Jeesus on, mm. Johannes 8:28 Hän sanoo näin: "Kun te olette ylentäneet Ihmisen Pojan, silloin te käsitätte, että minä Olen ja etten itsestäni tee mitään vaan puhun tätä sen mukaan kuin Isäni on minulle opettanut. Hän, joka on minut lähettänyt, on kanssani. Hän ei ole jättänyt minua yksin, sillä minä teen aina sitä, mikä on Hänelle mieluista."

Ja kuten monet meistä tietää Raamatun perusteella, Jeesus puhui ja opetti Jumalan Sanaa, Vanhaa testamenttia, käski ihmisiä olemaan rauhassa ja rakkaudessa keskenään. Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi - ennen tätä kaikkea kuitenkin Isää Jumalaa.

Jeesus rakasti syntisiä, meitä ihmisiä ja paransi sairaita. Hänen tuntemisensa on hyvin mieleenpainuva asia. Kun Hänet oppii tuntemaan, sitä ei voi eikä halua unohtaa.

Radiosta tuli entisten nuorten sävelradio. Siis keski-ikäiset ja sitä vanhemmat saivat soittaa levytoiveitaan. Eräs soittaja toivoi Fredin levyä Kolmatta linjaa. Sanoi, että oli kerran eläissään tavannut tuon laulaja-Fredin. Oli kuulemma ollut mukava ihminen. Oli jutellut kaikkea ihan tavallista ja nyt vuosikymmeniä myöhemmin muisteli tuota Suomessa hyvin tunnettua laulaja-artistia. - Että niin oli positiivinen asia - ei unohtunut. Siitäpä monet Idols-kilpailijatkin ovat tuttuja, tähdet jäävät ihmisten mieliin...kuka niitä nyt seuraa, ainakin nuoret. Moni nuori haaveilee juuri samanlaisesta menestyksestä ja kuuluisuudesta.

Mutta jos tuo tapaaminen laulajan kanssa jäi mieleen eikä painut pois - niin kuinka paljon syvemmin voikaan vaikuttaa kohtaaminen Jeesuksen kanssa ihmisen elämään - sinun ja minun elämään. Kuinka rakkaaksi tuo kohtaaminen tuleekaan! Sitä haluaisi soittaa radioon ja sanoa, että minäkin kohtasin Hänet. Hän tuli ja kävi taloksi. Valaisi koko huoneen ja tuli sydämeeni. Täytti rakkaudellaan, Pyhällä Hengellään sydämeni, ja tiesin samalla sekunnilla, että näin oli hyvä. Näin kaiken kuuluikin olla. Hänen rakkaus minua kohtaan oli niin suurta, että siitä ei voinut erehtyä. Ja Hän sanoi rakastavansa kaikkia ihmisiä. Oliko se sellainen mahdollista?

Sanoisin radiojuontajalle, että niin oli hyvä tapaaminen, ettei ole unohtunut, että nyt pitäisi soittaa se Golgatan veressä voimaa on, voima niin suuri ja verraton! Sanoisiko juontaja, että tällaiset kohtaamiset jäävätkin mieleen ikuisiksi ajoiksi, eivät lähde pois - laitetaan vaan soimaan, mutta ei meillä Golgatasta soiteta mitään, eihän siihen kaikki edes usko. Vaan laitetaan se Mä kolmatta linjaa takaisin, kuljen kerran...

Niin jäävät tapaamiset ja kohtaamiset mieleen, kun ne tapahtuvat henkilökohtaisella tasolla. Sinulle puhutaan henkilökohtaisesti.

Jeesus sanoo sinullekin hyvä kuulija/lukija, että seuraa minua, laula lauluja Herrasta ja jätä kaikki syntisi Jeesuksen ristille. Hän on kärsinyt puolestasi. Taakkasi on raskas, ei sitä kukaan muu pysty kantamaan kuin Jeesus. Hän on sinun turvasi ja pelastajasi. Hän on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Ei Hän turhaan kutsu, sillä Hän jo tuntee sinut. Tunnetko sinä Hänet? Tapahtukoon niin juuri tänään. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!