torstai 10. maaliskuuta 2016

Perustin uuden blogin

Kiitos kaikille, jotka lukevat blogiani. Kirjoittaminen on kivaa ja se kutkuttelee sopivasti aivonystyröitäni ja sormenpäitä. Mies on joskus sanonut, että etkö sinä katso näppäimistöön kun kirjoitat. Tuntuu hyvältä kun hän huomaa. Kuunteleekin tekstejäni, jos nätisti pyydän. Käy pitkäkseen sänkyyn. Aina en ole varma nukkuuko vai kuuntelee, mutta kun kysyn, että mitäs tykkäsit, yleensä sanoo, että oli ihan hyvä. Mutta joskus harvoin, että ehkä harkitset vielä.

Uuden blogini löydät tämän blogin profiilikuvaa näpäyttämällä, sillä tavalla ainakin tai laittamalla osoitteen ylös. Laitan sinne, niin ainakin suunnittelen, hengellisiä tekstejä. Se on kuin muistikirja. Kopioin sinne esim. Raamattuni marginaaleista tai sen muistiinpanoista raapustuksiani, joita olen tehnyt 20 vuoden aikana luennoilla tai erilaisissa tapahtumissa. Kirjoitan rukouksia ja runoja, joista olen pitänyt.

Siis ne ovat kahdella tapaa marginaalikirjoituksia. Ne on otettu marginaaleista ja toisaalta niin ikävää kuin se onkin vain marginaalimäärä ihmisistä jaksaa, viitsii, haluaa, uskaltaa, voi lukea hengellistä sanomaa, hengellisiä tekstejä.

Jatkan edelleen tämän blogin kirjoittelua. Elämässähän tapahtuu monenlaista. Ympärillä sitä ja tätä kuin myös itselle tai meille mieheni kanssa. Hän on eläkkeellä. Itse laskeskelen jo päiviä milloin se hetki koittaa. Tänä talvena mies oli jo kokeeksi muutaman viikon Espanjassa. Pohdimme, entäpä jos ihan oikeasti olisimme lämpimässä talvet. Puhumme espanjaa. - Ja luemmekin, siis sanan tänään, toisen huomenna. Comprendes? Si, si. - No, kaikella on aikansa. Jokaisella asialla. Saarnaajankirja kolmehan se siinä tuppaa tulemaan. Ihanaa pohdintaa.

Uuden blogin osoite on www.marginaaliinkirjoitettua.blogspot.fi - olet tervetullut myös sinne. Juuri nyt siellä ei vielä ole tekstejä, mutta laitan varmaan jo huomenna.

Voi hyvin hyvä lukija! Kevät on aivan pian täällä. Linnutkin jo laulaa...eiköhän tämä talvi ole jo nähty. Toivottavasti!
Kuvahaun tulos haulle torkut
kuva mtv  

Hyviä unia tai huomenia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!