tiistai 12. helmikuuta 2013

Onnea!

Olipa makoisaa kakkua ja muuta monenlaista hyvää! Siis missä? Synttäreillä ja ei ihan missä tahansa synttäreillä ollutukaan vaan nuori neito, kaunis, ihanainen täytti 12 vuotta. Onnea!

Päivänsankarin oma leipomaa suklaakakkua
- tietysti suklaa!
Ken muille iloa valmistaa, hän itse parhaimman
onnen saa! 
Kortteja ja lahjoja oli runsain mitoin,
tässä välähdys tulppaanien loistosta.
 
Kun itse olin 12-vuotias, oli vuosi 1966! Haaveilin kiireisesti aikuiseksi kasvamisesta ja elämä maalla alkoi tuntua "mälsältä". Olisi pitänyt päästä "jonnekin" - mutta ei sitä päässyt - tuntui kuin juuri 12-vuotiaana sitä olisi halunnut vaikka mitä, mutta kaikki asiat olivat ikuisuuksien päässä, ajassa joka ei tuntunut koskaan tulevan. Kouluakin piti käydä ties kuinka monta vuotta! Mies tuosta ovelta huikkasi, että vuonna 1966 pääsi ylioppilaaksi ja syksyllä meni armeijaan! Hymähti itsekseen ja rivien välistä olin lukevinani, että kaikenlaista tapahtui.

Nykynuoren kuitenkin on hyvä. On pelit ja vehkeet. Ilta päättyi Wii-peleihin ja tietysti päivänsankari oli paras lähes kaikessa - ja voi sitä iloa ja riemua. Se oli aitoa.

Onnea kaikille muillekin, jotka sattuvat nyt lähi aikoina viettämään syntymäpäiviä! Joka vuosi se on se Special Day - ihan Erityispäivä, ja harmi, joskus niihin tottuu ja sitten kun tottuu, huomaa yhtäkkiä, että huh - missäs vuodessa sitä nyt mennäänkään!?

Palaillaan juhlien tai muiden asioiden merkeissä! - Lähiaikoina tulossa intialais/suomalaista  lounasruokaa -tarinaa kuvien kera.

Voi hyvin!
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!