lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ihanaa oloa ja kesää!

Nyt on kyllä kesä kauneimmillaan! Kaikki se ihana lämmin ja kesän kauneus, jota koko vuoden odotetaan, on ollut useamman viikon tässä ja nyt.

Onko sinulla riippukeinu? Jos on - lucky you! Siitä minä tykkään. Kerrostalon pienelle parvekkeelle sellaista ei oikein viitsi viritellä, mutta riippukeinussa olen kuitenkin monet kesät kuunnellut lintujen laulua, lehtipuitten suhinaa tuulessa, ottanut aurinkoa ja lukenut hyviä kirjoja. Sitä kaipaan. Ainahan sitä jotain kaipaa.

Kaipaus on ihmisen sisälle rakennettu juttu, ihminen kaipaa aina jotain! Mitä sinä kaipaat?

Neljän viimeisen päivän aikana on kertynyt kävelykilometrejä - 43 km. Ei yhtään huono luku. Aamuisin jostain jalkaluitten välistä, alta tai päältä on hiukan kolotellut, mutta kaikki on haihtunut jo ensimmäisen kahvikupposen myötä...kävely on ihan yes-puuhaa vaikka voisi sitä pyöräilläkin.

Huomenna on taas hellepäivä!

Hyvää kesän jatkoa sinulle hyvä lukija. Toivottavasti kesäsi on hyvä!  - Voi hyvin, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Riippukeinussa on kyllä mukavaa löhötä ja lueskella kirjoja :) Jännä juttu tuo kaipaus. Nykyään kun asun Helsingissä, mulla on usein kaipaus luontoon eli metsään tai järven rannalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Johanna, usein iloitsen myös tästä Hgistä ja sen ympäristöstä syystä että täältä ei ole oikein mistään pitkä matka puistoon/metsään/metsäpoluille, merenrannalle...lopulta tämä on vihree...mutta ne omat tutut paikat ne on toinen juttu...joskus hyvinkin kaukana!

      Poista

Kiitos kommentistasi!