sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Matka jatkuu...

Matka Tarttosta Pärnuun kesti kaksi tuntia ja 20 minuuttia! Matkalla näimme maaseutumaisemaa ja mm. tämän pikku kaupungin Viljandin.



Perillä meitä odotti Villa Johanna (kuva alla) ja sen omistaja rouva-Ly. Aiemmat kerrat olemmekin majailleet Villa Kanalissa, jota ilomielin suosittelemme monessa suhteessa ja hotelli Strandissa. Nyt uuteen majapaikkaan.

Miten Villassa voi olla sviitti? Hym?

Olemme käyneet Pärnussa n. 10 vuoden ajan monena kesänä. Kävelleet kadut ja rannat ristiinrastiin. Askelmittariin on kertynyt mukavasti kilometrejä. Viime kesänä alle viikossa 67, muistaakseni... Ranta on kuin jossain Mallorcalla Espanjassa, mutta niitäkin kesiä on ollut kun lämpömittarissa on ollut vain +15 ja on satanut vettä...mutta nyt oli hyvät säät! Hellettä ja suloista kesäsäätä.

No, onpas sievää...tässäkö nyt tämä, keskustasta vain 10 minuutin kävely...jos et ole käynyt Pärnussä niin alla kuva tunnelmista, joihin väistämättä pääset matkalla paikasta toiseen...elokuvamaisia puistokäytäviä kilometri toisensa perään .....siellä täällä on myös picnik-pöytiä ja penkkejä...ihmiset syövät ja juovat, nauttivat elämästään...
...Pärnun puistokatumaisemaa..
Villa Johanna

"Teretulemast, huone numero on 10." .....Hei, eiks meillä Tarttossakin ollut 10? Kato täällä on saunakin! ...Missä se huone nyt oikein on...Odota...

...jatkuu....

Hyvää yötä....voi hyvin! Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!