maanantai 17. huhtikuuta 2017

Päätös on tehty - nyt tai ei koskaan

Totaalinen kiire pukkasi päälle kun mies sanoi, että se on nyt niin; haave on toteutettava nyt tai ei sitten koskaan.

ESPANJAAN...! ME MUUTETAAN ESPANJAAN! OK!?

Toukokuussa 2016 alettiin tyhjentämään Helsingin kotia. Aluksi pikku hiljaa kirppistellen kuten Hietsussa (Helsingin iso ulkokirppis). Vaan kaikki ei mennyt putkeen. Kun oli auto ja varaus tehty koko viikoksi, hyvää huomenta, vaan - vettä sanoi koko viikon! Ou nou, ei ole tarkoitus murehtua ja ei ainakaan paljoa, vaan vähän - tuo näet tapahtui toisenkin kerran! Siis vesisade kesällä. Sehän on ihan luonnollista!

Vaan pikku hiljaa! Ok, mies lupasi olla valittamatta. Ihan oikeesti lupasi, ja kun nyt taaksepäin katsoo, niin tapahtui. Ei valittanut, auttoi kaikessa ja pääsääntöisesti kaikki meni hyvin tai huh-huh-hyvin. Niin rankkaa se oli, se tavaroista luopuminen. Kyllä ihminen sitten sitä roinaa kerää. Lisäksi sitä saa ja tulee. Vai mitä?

Heinäkuussa varattiin kahden kuukauden majoitus 1.12.2016-31.1.2017. Silloin jo! Ajateltiin, että parissa kuukaudessa järjestyy uusi koti, se semmoinen oikea. Huikeaa. Siis Espanjassa? "Toivottavasti eläke alkaa 1.11.?!" - Että jää aikaa lähteä!

Kirjoittelen vielä lisää, mutta nyt kirjasto alkaa sulkeutua - pitää lopetella ... Ensimmäisiä hankintoja oli kirjastokortti. Kirjastolaitos - lähes globaalisena ilmiönä - on ollut henkireikä monilla maailman turuilla. Nyt siis täällä. :)

...jatkuu...

Kaikkea hyvää elämääsi täältä palmujen katveesta!

3 kommenttia:

 1. Ihanan päätöksen teitte.Olenkin miettinyt että jäittekö sinne Espanjaan pysyvästi? Oletko jo oppinut espanol?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni on takuuvarma, etta tanne. Ja ei mulla tietysti ajatusta vastaan ole mitaan, silti pitaa pitaa realiteetit mielessa. You know. Koska Espanja on tuttu tai tuttu ja tuttu, mut jollain tapaa, on helpompi asettua. - Arki-espanjooli sujuu. Ollaan luettu "vuosikymmenia". Tarkein tekija kuitenkin on ilmasto. Tosin myos ihmiset ja ruoka, meri. Kylla ma esim. Suomen tv uutisia seuraan. Enta sina? Pidatko yhteyksia Suomeen paivittain?

   Poista
 2. Pidän yhteyksiä,ensinnäkin blogit...Luen nettilehtiä,katson ohjelmia Suomesta netin kautta..Teillä siellä on vielä helpompaa kun on kaikenlaisia suomalaisia juttuja siellä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!