lauantai 31. maaliskuuta 2018

Hyvää Pääsiäistä 2018!

Pääsiäinen on taas tässä. Täällä Espanjassa se tarkoittaa, valtavia määriä pääsiäiskulkueita. Fuengirolaan puolestaan on tullut paljon turisteja - myös espanjalaisia turisteja. Tänään oli kaunis yli + 20 C sää, aurinko paistoi. Lauantai. Huomenna on Pääsiäinen. Ylösnousemusjuhla. On myös paljon vapaata ja lepoa. - Kevään alettua toivotan sinulle hyvä lukija oikein hyvää Pääsiäistä! Alla muutamia kuvia kuluneen viikon varrelta.

Palmusunnuntain tunnelmia

Palmutkin vihertivät enemmän!

Lapsille ilmapalloja, uutuutena ledivalonauhalla
koristettu iltapallo (päivällä väritön)!

Sivukadulta kulkiessamme... iki-ihanaa Andaluciaa...

Keltainen begonia
Voi hyvin. Jos elämässäsi on vaikeaa, rukoillaan helpotusta. Jos elämässäsi on kaikki hyvin, kiitetään ja iloitaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää! Tervehdys Espanjan lämmöstä. -




4 kommenttia:

  1. Hyvää pääsiäisen aikaa Kaisa. Olen kerran ollut Espanjassa Semana Santan aikaan, mutta Barcelonassa, ja niitä kulkueita oli mielenkiintoista katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael hei kiitos kommentistasi. Kulkueet jäivät tänä vuonna vähemmälle katselulle. Viime keväänä kovasti seurattiin. Lueskelin että nämä ovatkin ihan ainutlaatuista Euroopassa, siis näin valtavat kulkueet ja paljon! Ovat nk. Veljeskuntien ylläpitämiä joihin kuuluu suvut ja melkoinen "elämäntapa" ja organisaatioituminen tuo kulkujuttu. Jos nyt näin yksinkertaisesti rohkenee sanoa. :)

      Poista
  2. Kiitos samoin! Vielä on vähän jäljellä pääsiäisestä...
    Nuo palmunkuvat auttavat tänne Pohjolaan kun täällä hanget vain kasvavat päivä päivältä! Katselen minäkin Espanjan matkoja ja kämppiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hola Maria! Kiitos kommentistasi. ...Olet rohkeita suunnitelmia tekemässä. Hyvä juttu. Kyllä täällä passaa elää ja olla. Espanjassa on jotain mitä ei voi sanoiksi sanoa vaan se pitää kokea. Pitänee laittaa parempia palmujen kuvia. Meidän lähikaduilla on myös pääsääntöisesti Jakarandoja (violetit kukat) ja Pomeranssipuita. Kerro kuulumisia kun suunnitelmat etenevät :) ! Hyvää kevättä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!